Repair Café Teylingen

Geweldig kerstdiner in De JoJo

Vrijdag 23 december organiseerde De JoJo een grandioos kerstdiner. Met zo’n 45 vrijwilligers, bezoekers en mensen die anders alleen kerst zouden vieren, kwamen zij samen om er een echt feestje van te maken. Onze kok Najim en zijn vrouw Naoual stonden de hele week in de keuken om de gerechten voor te bereiden. En ook de traditionele eiersalade van Marian mocht natuurlijk niet ontbreken. Na een heerlijke soep vooraf, werd het lopend buffet geopend en kon iedereen genieten van al dat lekkers!

Er werd gesmikkeld, gelachen, gepraat en genoten. Het werd een heerlijke avond waar we met z’n allen samen konden zijn. En zeker voor herhaling vatbaar!

Veel dank aan alle vrijwilligers die mee hebben geholpen om dit mogelijk te maken. En ook een extra bedankje aan Baaij-Fresh in Lisse, waar Najim met een mooie korting voldoende vis kon kopen voor ons allemaal. En aan John van de Kookstudio in Hillegom, waar we de warmhoudbakken mochten lenen en die ook nog zo lief was ons drie mooie flessen wijn te schenken.

Namens de hele JoJo wensen we iedereen een heel gelukkig, gezond en gezellig nieuwjaar toe. Met veel ontmoetingen en samen als een sterke gemeenschap, maken we er een knallend nieuwjaar van!