Repair Café Teylingen

Ontmoetingswerkplaats De JoJo is in 2016 opgezet door Stichting Repair Café Teylingen en is gevestigd in de voormalige Hoogvliet supermarkt aan het Hortusplein 14 in Sassenheim. Samen met de hulp van tal van vrijwilligers hebben we dit pand vanaf de grond af aan opgeknapt en omgetoverd tot een inspirerende en sfeervolle ontmoetingswerkplaats.


De JoJo is een bottum-up bewonersinitiatief dat volledig draait op vrijwilligers met het gebouw en de exploitatie in zelfbeheer. We zijn als maatschappelijke organisatie, zonder structurele subsidies, financieel zelfredzaam en werken vanuit de kracht en inzet van de lokale samenleving. Vrijwilligers vinden hier een zinvolle inzet en vormen samen een sterk sociaal netwerk.


Door samen te werken, van elkaar te leren en elkaar te steunen creëren we met elkaar een omgeving waar je in alle vrijheid en veiligheid kunt ontdekken waar jouw talenten liggen of wat jouw passie is. Maar ook als je gewoon wat gezelligheid zoekt, is dit een fijne plek om mensen te ontmoeten, nieuwe vrienden te maken of gewoon een bakkie te doen. Niets moet, alles kan!