Repair Café Teylingen

Nieuwe keuken voor de JoJo, met dank aan Van der Voet!

Sinds enige tijd is er in de JoJo iedere donderdagmiddag het samen koken en eten project. Een daverend succes, waarbij iedereen gezellig aan mag schuiven of mee kan helpen met koken. Door het grote succes bleek onze keuken inmiddels wat te klein. Dus gingen Paul en Sjaak samen op pad om dit probleem op te lossen! Zo gezegd, zo gedaan…
Nieuwe keuken!

De nieuwe keuken van Van der Voet Keukens.

Met veel dank aan Van der Voet Keukens uit Sassenheim konden zij uiteindelijk kosteloos een prachtig keukenblok krijgen. Deze keuken hebben zij gedemonteerd bij een van hun klanten, die zelf een nieuwe keuken kregen. Na wat passen en meten, bleek dit model perfect te passen links van het huidige keukenblok, waardoor we de keuken flink hebben kunnen uitbreiden. Zo kunnen we voortaan iedere week weer lekker koken!


Namens iedereen van De JoJo en alle bezoekers die met ons mee eten, willen we Van der Voet Keukens hartelijk bedanken! We zijn ontzettend blij met deze donatie. En natuurlijk veel dank aan Sjaak en Paul voor het werk om deze op te halen en te installeren!

Kijk voor meer info over het samen koken en eten op https://www.dejojo.org/samen-koken-eten/